SORTEIG NADALENC

Hello Readers! Ja se que el divendres no us vaig portar el Special Fridays, però ho sento molt, no vaig poder. Per sort avui us porto un SORTEIG! El primer sorteig que faig, i com no, el faig amb la fantàstica TECLA!!




El llibre serà:

A DOS CENTÍMETROS DE TI (Elizabeth Eulberg)

























I els punts... SORPRESA! Però ja us avanço que són fets per nosaltres, i que n'hi ha un que és només del bloc (un del meu i un del de la Tecla) I uns altres que són punts fets per nosaltres però que no tenen res a veure amb el bloc. Hi haurà 2 packs, amb 4 punts cadascun.

Aquí us deixaré el que heu de fer per participar al sorteig, amb només subscriure-us al bloc ja n'hi ha prou, però si voleu guanyar "punts", heu de complir més requisits.

a Rafflecopter giveaway

Ah i a més el guanyador (Que pel bloc ja avisarem de qui és) ens haurà d'enviar un correu (perdudaentrepagines@gmail.com o joanasbooks@gmail.com) amb l'adreça a on viviu (carrer, número de casa, pis, codi postal, poble/ciutat i capital del país) i els cognoms. El guanyador tindrà 48 hores per reclamar el premi, en cas que no sigui reclamat, es tornarà a sortejar.

El sorteig estarà actiu fins el 25 de desembre, Nadal.

Bé, espero que passeu un bon Nadal, i que us regalin molts llibres Readers! PETONSSS <3


Comentaris


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲