Lectura Conjunta Estiuenca

Hello Readers! SÍ! Per fi us revelem el llibre de la lectura conjunta i com funcionarà tot! La majoria ja sabeu de que va ja que vam penjar una entrada amb una enquesta per decidir el gènere i ho vam explicar resumidament. Ara bé, aquesta entrada us ho explicarem tot molt detalladament: el llibre que llegirem, les dates, activitats que farem, etc.




En què consisteix la lectura conjunta?

Et ve de gust llegir una novel·la mentre la comentes amb gent que també l'està llegint? Debatre sobre el que creus que passarà al capítol següent? Conèixer d'aquesta manera a nous amics lectors amb qui podràs compartir més lectures i experiències? Apunta't a la lectura conjunta que hem organitzat els blocs Joana's books i Perduda entre pàgines i prepara't per passar uns dies de màxima lectura!

Llibre


El gènere escollit va ser el romàntic, per tant hem pensat que La cançó de la nostra vida d'Eloi Fortuny era el llibre perfecte.
Una història d'amor on la música és un element molt important, no creieu que pinta genial? Aquí us deixo la sinopsi:

La Sònia, la «cumba» de les avarques; el Marçal, l’independentista ligón; l’Uri, el modernet que estudia cine; i la Bet, la pija de Pedralbes, són quatre nois molt (però molt) diferents. Probablement, mai no s’haguessin conegut si no fos pel Fidel Martí, el profe de guitarra que comparteixen i que, per l’atzar, els porta a crear un grup de música per reviure els millors moments de la Nova Cançó catalana, mentre s’emboliquen en relacions d’amor creuades i gairebé impossibles. Aviat descobriran que res no és el que sembla, i que mai no és prou tard (ni prou d’hora) per enamorar-se bojament.

És un llibre que tant a la Tecla com a mi ens crida molt l'atenció i creiem que ens pot agradar molt a tots.

Aqui us deixem el link a amazon on el podeu comprar. 

Quant durarà? 

Durara des del 21 d'agost fins el 27. Cada dia llegirem 8 capítols del llibre i els comentarem al vespre

Activitats

Grup de hangouts

L'element principal serà un grup de Hangouts, on hi serem tots els participants de la lectura conjunta i cada dia de 19h a 20h comentarem els 8 capítols que s'hagin llegit aquell dia.

Cites

Durant la resta del dia, podeu anar comentant cites o frases que us agradin del llibre si en trobeu.

Booktag-debat

Entre tots, farem una mena de booktag-debat del llibre en el que pot participar qui vulgui. Constarà d'unes quantes preguntes de resposta curta. Ajuntarem totes les respostes i tothom que tingui bloc ho podrà penjar.

Ressenya

Tots els que tinguin bloc podran ressenyar el llibre.

Capítol extra/ nou final

Al acabar el llibre, cada participant que ho vulgui podrà triar entre escriure un capítol extra del llibre o un altre final diferent.

Premis

L'últim dia es donaran una espècie de premis.

Hi haurà:

El més actiu al grup

El que troba més cites

El més entusiasta

La millor ressenya

El millor nou final

El millor capítol extra

La millor foto (#lcperdudabooks)


Que us sembla? En teniu ganes? Esperem que us hi apunteu i que gaudiu de l'activitat tant com hem gaudit la Tecla i jo preparant-la!

Recordeu que encara podeu apuntar-vos-hi:


            

Bé, aquí s'acaba l'entrada Readers!


Comentaris


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲