Booktag definitiu

Hello Readers! Avui us porto una booktag, que m'ha nominat la Kim. La booktag en teoria és en castellà, però jo traduiré les preguntes al català.

COMENÇEM!!

Et mareges llegint al cotxe? 

Jo al cotxe sempre em marejo. Llegint igualment em marejo, però si el llibre està molt emocionant, m'és igual, llegeixo igualment! (Encara que els meus pares em van dient que pari de llegir...🤐)

Quin autor té un estil únic i especial per a tu?

Alguna cosa a dir? Mmmm... Crec que no, però per si algú no ho sap, que ho dubto, LAURA GALLEGO. Crec que ja no farà falta repetir-ho, tot i que ja ho he repetit alguns cops...  

Harry Potter o Crepúscle?

No he llegit Crepúscle, i a més m'encanta Harry Potter (Estic a punt d'acabar la saga), és a dir que està clar què escullo.

Sols portar motxilla? I que portes a dins a part de llibres?

A veure, jo encara vaig a l'escola i a part del llibre de lectura porto: Carpeta, llibretes, llibres de text, agenda, calculadora, estoig, compàs... Les coses bàsiques per l'escola. També porto les claus i el moneder. 

Llibres amb o sense il·lustracions?

Sincerament m'és igual, tot i que normalment llegeixo sense, no perquè m'agradin més, sinó perquè la majoria de juvenils no en tenen. Tot i que també m'agraden molt amb il·lustracions.

Un llibre que et va encantar, i al quan va passar un temps, et vas adonar de que no valia res?

Només llegir la pregunta ho he tingut CLARÍSSIM. Diari d'una Penjada. En el seu temps em va ENCANTAR, però ara m'he adonat de que no val RES! Absolutament res. No vull ofendre, però només és el dia a dia d'una noia adolescent, amb problemes adolescents que té TOTHOM!

Tens alguna història divertida sobre algun llibre de la teva infància?


Mmm... Realment que jo recordi, cap.

Llibre més prim de la teva estanteria.

El lloc més bonic del món (El vaig llegir durant la Booktube-a-thone)

Llibre més gruixut de la teva estanteria.

Harry Potter 5

Escrius? I si és així, et veus com a escriptora en un futur?

Bé... En aquest bloc he publicat alguna cosa i a vegades quan m'inspiro sí que escric una mica. A veure, m'agrada molt aquest ofici i m'agradaria ser-ho, però potser seria només com a hobbie... No ho sé, encara falta molt.

Clàssic preferit?

Ai els clàssics... No és que no m'agradin, però només n'he llegit un i mig (?), el que vaig llegir sencer era una adaptació (i em va agradar molt) i l'altre només el vaig començar per a la Booktube-a-thone i també era una adaptació😅. Així que el meu preferit és La volta al món en 80 dies (adaptat).

A l'escola se't donaven bé les classes de llengua, art o literatura?

Bé, encara estic a l'escola (institut), i sí, llengua i literatura ho fem tot en una sola assignatura. Les dues coses se'm donen bé.

Si algú et regala un llibre que ja has llegit i que vas odiar completament, què faries?

Depèn de la persona, si és una amiga amb confiança li demanaria el tiquet i el canviaria (li diria que ja el tinc i ja està), i si no hi tinc massa confiança no li diria res i el vendria/regalaria...🤐.

Quina saga coneixes semblant a Harry Potter o Els Jocs de la Fam però que no sigui tan coneguda?

...Sincerament no en conec cap, ja que jo no llegeixo gaires distopies i normalment les sagues només llegeixo sagues conegudes😐.

Un mal hàbit al escriure una entrada.

Uff... Em costa començar, em fa mandra buscar les fotos i editar-les... A més no segueixo cap guió ni faig esborranys, em llanço directament a escriure.

Quina és la teva paraula preferida?

Aquesta pregunta és una mica estranya... A veure, m'agrada la paraula licantrop (perquè m'encanten els homes llops i trobo que és una manera maca de parlar d'ells) i la paraula shek (m'encanta com sona)

Vampirs o fades?

Fades!

Fantasmes o homes llop?

HOMES LLOP😍😍

Zombis o vampirs?

Zombis, no m'agraden gens els vampirs...

Triangle amorós o amor prohibit?

Clarament triangle amorós.

Llibres romàntics o llibres d'acció amb algun rerefons romàntic?

Si em coneixeu ja ho sabeu, llibres d'acció amb algun rerefons romàntic!

Aquí s'acaba l'entrada Readers! Us ha agradat??💗






   



 
















  

Comentaris


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲