Lectura conjunta estiuenca



Hello Readers! Avui (Com sabreu pel títol) us porto una entrada informativa sobre... una LECTURA CONJUNTA! Es tracta d'una lectura conjunta que hem organitzat la Tecla i jo. En aquesta entrada us porto la informació i les bases principals, una enquesta per a que trieu el gènere que més us agradi i una altra per inscriure-s'hi. Més endavant us tornaré a deixar la enquesta d'inscripció per si no us heu pogut inscriure, que ho pugueu fer.


En què consisteix la lectura conjunta?

Et ve de gust llegir una novel·la mentre la comentes amb gent que també l'està llegint? Debatre sobre el que creus que passarà al capítol següent? Conèixer d'aquesta manera a nous amics lectors amb qui podràs compartir més lectures i experiències? Apunta't a la lectura conjunta que hem organitzat els blocs Joana's books i Perduda entre pàgines i prepara't per passar uns dies de màxima lectura.

Què es farà?

L'element principal serà un grup de Hangouts, on hi serem tots els participants de la lectura conjunta i cada dia a les 18h comentarem els capítols que s'hagin indicat posteriorment. Per aquesta raó haureu d'estar atents al grup de Hangouts.

Es faran més activitats que us explicarem més endavant, ja que moltes depenen del llibre que escollim!

Quan durarà?

Això depèn del llibre que s'esculli finalment, però durarà al voltant de 15 dies.



Estic molt molt contenta Readers! És la meva primera Lectura Conjunta! Espero que vulgueu participar!

Gèneres 

Inscripció



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲