QUAN EM PUGUIS VEURE

Hello Readers❣ Com heu pogut veure, he canviat MOLT MOLTÍSSIM el bloc. No han sigut petits canvis que anava fent durant el temps. NO. Ha sigut un gran canvi. És el que necessitava per seguir escrivint, ja que no em sentia còmoda amb l'altre estil. Espero que us agradi❤. Avui us porto la ressenya d'un llibre que m'ha llegit fa poc i que és B r u t a l.








Títol: Quan em puguis veure

Autor/a: Laura Gallego

Idioma: Català

Idioma original: Castellà (Cuando me veas)

Pàgines: 380

Editorial: Fanbooks

Gènere: Fantasia urbana

Edat: A partir de 11 anys més o menys

VEUS
Diari de l'institut

FENÒMENS PARANORMALS?

Per la Salima El Hamidi

Des de da unes quantes setmanes hi ha rumors sobre fets estranys que no tenen explicació. Alguns estudiants afirmen que han estat atacats per una força invisible; d'altres asseguren que han vist objectes que es movien sols per l'aire o que han sentit una presència estranya als passadissos. a què ens estem enfrontant exactament? A la redacció de Veus hem escollit teories per a tots els gustos, però l'explicació paranormal és la que a hores d'ara té més acceptació. Al cap i a la fi, tots recordem la història del tristament famós «noi del terrat»... Així doncs, hi ha un fantasma a l'institut? Si és així, qui és i quines intencions té? Encara no ho sabem, però potser no trigarem gaire a esbrinar-ho.

Per on comencem? Primer, m'encanta la sinopsis. És un article del diari de l'institut que explica que està passant, però tot des d'un punt de vista extern, en cap moment parla de la protagonista. 

Una altra cosa que m'encanta és la portada, ÉS PRECIOSA, NO, EL SEGÜENT, m'encanta , ja que la portada tampoc revela gaire sobre el llibre, i veus que està ambientat a la ciutat però que també té fantasia... Explica les coses necessàries sense explicar massa.

Sobre el llibre, ÉS ENCARA MÉS PRECIÓS QUE LA PORTADA (i això és molt hahaha). Ara en serio. És un llibre que s'hauria de posar de lectura a un institut, ja que tracta temes MOLT importants i que s'haurien de parlar més a l'escola. I a més així els llibres de l'escola pujarien de nivell😂. Tracta sobre el masclisme, el bullyng... A més estan MOLT ben explicats. Tot està molt ben escrit.

 A més ha sigut capaç d'afegir entre aquests temes tant delicats la fantasia. I ha quedat PERFECTE. 

En resum és fantàstic.



Bye bye Readers❣















Comentaris


Entrades populars d'aquest blog

SPECIAL FRIDAYS: La reina faraó

Capítol 2

TEORIES HARRY POTTER😱😲